Aura en Chakra foto

Aura chakra foto

met Emil Mangelsdorf

Een paar keer per jaar is er bij de Gouden Aarde gelegeheid om een mooie Aura en chakra foto te laten maken door Emil Mangelsdorf. Hou de agenda in de gaten!

 

Waarom mag je iemand op het eerste gezicht? En waarom iemand anders niet? Waarom geeft iemand je een blij gevoel? Of kippenvel? En hoe kun je soms - zomaar - met iemand op dezelfde golflenge zitten? Het heeft allemaal te maken met de uitstraling van die ander en de uitstraling van onszelf. Met dat iets dat de meeste mensen wel kunnen voelen maar niet kunnen zien: de aura! Want dàt er zoiets als een aura bestaat is wel duidelijk. Rond ieder mens, ieder dier en elke plant is een aureool van gekleurd licht waar te nemen. De manier waarop wij in het leven staan, onze gedachten, onze gevoelens, onze onbewuste waarnemingen en onze gezondheid bepalen letterlijk wat we uitstralen. Blijdschap of boosheid, hoop, verdriet of angst, ze vormen de kleuren van ons aurakleurenpalet.

 

Voor veel natuurvolken is het zien van aura's niets bijzonders. Ook in vroegere tijden schijnen veel mensen auras te hebben gezien. Dat is af te leiden aan de tekeningen die religieuze tradities ons nalieten: goden en heiligen worden vaak met prachtige stralenkransen afgebeeld. En in de huidige tijd met de hedendaagse technieken kunnen we de Aura op de gevoelige plaat vastleggen!

 

Omdat wij goede en bijzondere ervaringen hebben met Emil Mangelsdorf hebben wij aan hem gevraagd om opnieuw bij de Gouden Aarde de aura chakra foto's te komen maken. Tijdens zijn eerdere activiteiten hebben wij Emil leren kennen als een fijn en bijzonder mens die op een unieke, liefdevolle en heldere manier readingen verzorgt bij de gemaakte foto's. Naast het maken van een aurafoto en het ontvangen van een uitgebreide reading met tips voor jouw persoonlijke ontwikkeling, ontvang je een boekwerk met jouw aurafoto, een afdruk van de zeven hoofdchakra's, een uitgebreide beschrijving van de betekenis van jouw aurakleuren en een persoonlijke, mondelinge uitleg hierover.

Copyright @ 2016 Gouden Aarde. Alle rechten voorbehouden.