Healing

Healing

Wat is een Healing?

Bij de Gouden Aarde zijn wij allen getraind en opgeleid om op een verantwoordelijke manier healingen te geven. Tijdens een healing maken wij verbinding met zuivere en helende kosmische energieën zowel vanuit de bron als vanuit Moeder Aarde. Tijdens een healing ligt de cliënt op een comfortabele behandeltafel en zullen we in overleg met de cliënt de healing uitvoeren. Een healing is bedoeld om zware energieën af te voeren en het zelfhelende vermogen van de cliënt te activeren en te ondersteunen.

Wij werken altijd met zuivere helende energie en kunnen daarbij gebruik maken van geactiveerde kristallen, kleuren, bachremedies en muziek. Tijdens een healing kan het gebeuren dat er een boodschap doorkomt via heldere waarneming. Wij van de Gouden Aarde werken ondersteunend/begeleidend waarbij jouw welzijn en ontwikkeling centraal staan.

Een healing duurt ca. 60 – 90 min. Maak een afspraak via info@goudenaarde.nl.

Ook kent de Gouden Aarde specifieke vormen van healing:

Engelen Healing

Samen met de zeven Aartsengelen kan tijdens deze zachte en bijzondere heling sessie onder meer aan het volgende gewerkt worden:

  • Het verwijderen van etherische koorden die uw emoties en energiepijl negatief beïnvloeden
  • Een chakra healing door de Engelen
  • Ontspanning en activeren van het zelfhelende vermogen
  • Het verwijderen van ongewenste effecten en eigen energie stroom optimaliseren
  • Het ongedaan maken van de effecten van beloftes, geloften vanuit alle richtingen en tijd
  • Het verwijderen van zware energieën uit het lichaam en de aura
  • Aura heling en versteviging
  • Schonen en heractiveren van het derde oog
  • En natuurlijk wat er voor jou verder nodig is tijdens een healing

Kristallen healing

De uitstraling en energie van kristallen werkt ontspannend en zuiverend. Kristallen zijn uniek in hun werking en elk soort kristal heeft zijn eigenschappen en mogelijkheden. Kristallen stimuleren mede ook het zelf genezende vermogen welk in een ieder van ons aanwezig is. Elke mens is uniek en dit geld ook voor de kristallen, bij elk uniek mens hoort en past een uniek kristal. Tijdens een behandeling met kristallen kom je na een voorgesprek op de behandeltafel te liggen of in sommige gevallen op de grond op een zacht matras. De sessie begint dan met het laten doorstromen van je eigen energie met behulp van kristallen. Na gelang je klachten en/of blokkades worden er rondom je en/of op je lichaam specifiek werkende kristallen geplaats om heling en transformatie plaats te laten vinden.

Deze vorm van healing is zeer ontspannend en kan ook een prima behandeling zijn om spanning en stress te verminderen. Tijdens de behandeling kunnen er wieroken, klanken en etherische oliën ingezet worden om de behandeling te versterken.

Copyright @ 2016 Gouden Aarde. Alle rechten voorbehouden.