Tarot

Tarot coaching, spiegel jezelf

Tarot

Voor velen zal het woord ‘Tarot’ doen denken aan een verzameling kaarten die gebruikt kunnen worden als orakel, maar zij draagt veel meer in zich. In mijn coaching werk ik met de Tarot als hulpmiddel om de weg te openen tussen het alledaagse bewuste zelf en het innerlijke onbewuste zelf, dat de persoonlijke bestemming kent. De toekomst is naar mijn idee gemaakt uit zand, niet uit steen en iemand geeft zelf vorm aan deze ontwikkeling, principes, overtuigingen. Aannames die hij of zij heeft meegekregen zijn van grote invloed tijdens de eigen ontwikkeling. Daardoor zie ik de Tarot eerder als een filosofisch systeem om ons leven te beschouwen, een mystiek én praktisch pad naar persoonlijke groei en bevrijding.

De tarot is een spiegel van de ziel, de weg tot zelfkennis en biedt een innerlijke landkaart van de menselijke ervaring en een routekaart die de ontwikkeling van het bewustzijn beschrijft. De Tarot is een taal van het leven. De Tarot kan je helpen om je te oriënteren: waar ben ik, wie ben ik, waar kom ik vandaan, waar ga ik heen?

 

Coaching vanuit de Tarot

Nieuwe kanten ontdekken in en aan onszelf, onze werk- of privé-situatie door het aanspreken van een altijd aanwezige hulpbron voor ons onbewuste en intuïtie. Heel ons leven lang creëren we onze eigen realiteit door middel van onze keuzes, gedachten en overtuigingen. Elke ervaring, hoe uniek die ook mag lijken, ons doel en ons handelen worden in grote mate bepaald door aangeleerde patronen en bij tegenslagen herhalen we patronen van emotionele reacties.

Als coach bied ik inzicht en ondersteuning bij het vinden van antwoorden op levensvragen, antwoorden die leiden tot verdieping en persoonlijke groei. Hierbij werk ik met de transformerende kracht van archetypen door middel van de Tarot, een eeuwenoud symbolensysteem dat een weergave vormt van de menselijke ervaring op materieel, emotioneel, intellectueel en spiritueel niveau.

Tijdens de coaching sessies leer je je onbewuste processen kennen en kun je die als een leraar gaan zien in plaats van een schaduw die je op onbewaakte momenten stuurt. Zo word je minder geleid door wat er in het verleden misschien is misgegaan en kun je je meer richten op wie je in essentie bent. Hiermee krijg je een krachtig gereedschap in handen om je leven zelf vorm te geven door gebruik te maken van je eigen intuïtie.

 

Maak een afspraak via info@goudenaarde.nl.

 

Hans Gabriël

Copyright @ 2016 Gouden Aarde. Alle rechten voorbehouden.