Meditaties

Meditaties

Samen. Met elkaar en voor elkaar. Met de Natuur, met Moeder Aarde en met de energieën die ons ter beschikking staan. Om te komen tot rust, ruimte en inzicht. In een groep beleef je meer!

 

Mediteren bij de Gouden Aarde

Regelmatig mediteren draagt bij aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. De meditaties bij Gouden Aarde kenmerken zich door intensieve, persoonlijke begeleiding bij de ervaringen die je hebt opgedaan tijdens een meditatie. Hierdoor kun je de uitkomsten uit de meditatie in jezelf integreren en zo werken aan je eigen persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.

Maandelijks organiseert Gouden Aarde een vast programma aan meditaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig aanvullende meditatie avonden, bijvoorbeeld als er weer nieuwe of andere energieën uitgelijnd staan op de Aarde. Deze avonden zullen wij vermelden onder het menu 'workshops'.

Mediteren in een groep is makkelijker

Er zijn veel mensen die zelfstandig mediteren. Dat is een heerlijke manier om je hoofd even leeg te maken, om antwoorden te krijgen op vragen of om bijvoorbeeld weer even 'te landen'. Het mediteren in een groep draagt daar ook zeker aan bij, sterker nog, in een groep mediteren is vele malen makkelijker dan alleen! Met een groep bundel je de energieën en daarmee is het komen tot je innerlijke rustpunt een stuk eenvoudiger. De energieën zijn intenser aanwezig en door te delen met de groep kun je jouw ervaringen bewuster maken, kun je van anderen leren en kun je (onverwachte) antwoorden krijgen op de informatie die tot jouw persoonlijk is gekomen. Doe gerust een keer mee en ervaar het mediteren in groepsverband!

Copyright @ 2016 Gouden Aarde. Alle rechten voorbehouden.