Referenties

Referenties / Gastenboek

 

Erik:

Een healing mogen ontvangen een paar weken geleden. Er is van alles in beweging gekomen in mijn lichaam en de spanning is een stuk minder geworden.

 

Nancy:

Hoe kan dat iemand mij niet kent en toch van alles kan benoemen. Prettige uitleg over huidige gebeurtenissen en de mogelijke betekenissen daarvan. Vol nieuwe perspectieven.

 

Mw Witte:

Tijdens de tarot reading kwamen zaken naar boven waar ik midden inzat ! Bijzonder prettig om te horen dat ik daar goed en positief mee bezig was. Ik ga zeker nog een keer langs voor een consult.

 

B uit Enschede:

Allereerst bedankt voor de prachtige uitwerking, ik ben er heel blij mee en ik kan mij er helemaal in vinden. Goede en praktische tips om hoe om te kunnen gaan met de eigen ontwikkeling.

 

Birgit:

Ik kwam voor een coaching echter na 3 minuten ging het over mijn zoon en dat die zich niet thuis voelde in het huis waar wij wonen. Dit klopt inderdaad, slaapt slecht vaak onrustig en durft bijna niet alleen in zijn kamer te zijn. Na de tips van hans thuis opgevolgd te hebben gaat het stukken beter en voelt mijn zoon zich een stuk rustigere en gaat zelfs nu spelen in zijn kamer. Een leuk en ontspannen consult !

 

Saskia:

Ik heb een persoonlijkheidsprofiel aangevraagd bij de Gouden Aarde. Na het lezen dacht ik ja dit ben ik met al mijn goede en minder goede kanten. Ook fijn dat je direct tips mee krijgt om bepaalde stukken verder te ontwikkelen.

 

Fam Drents:

We kwamen voor onze kleine meid langs voor een Bach. Hans was vriendelijk en onze kleine voelde zich direct op haar gemak. Hans gaf aan contact te maken met onze kleine meid en na ongeveer 5 minuten vertelde hans wat er gaande was. Dit klopte volledig in hoe wij onze kleine ervaren in haar gedrag. Na het nemen van de Bach druppels die we mee kregen was er gelijk een duidelijk verschil merkbaar en kunnen het nu zelf verder oppakken. Als het weer nodig mocht zijn komen we zeker weer langs.

 

Femke:

Ik kwam speciaal voor een reading omdat ik via via had gehoord dat het een fijne en helende ervaring is. Zelf heb ik dit tijdens de reading ook zo ervaren, veel informatie ontvangen die ik wel even wil laten bezinken.

 

Evelien uit Purmerend:

Er zat iets niet lekker in het huis waar ik woonde en samen met hans hebben we er weer nieuwe energie ingezet. Nu naar een paar weken voelt het nog steeds licht en stromend in huis !

 

D uit Almere: Een reading van Hans.

Vanuit de frisse avondlucht stap ik de warme praktijkruimte binnen van Gouden Aarde, waar Hans al op mij wacht.

 

Ik neem plaats op de comfortabele bank, kopje thee en een dekentje bij de hand, voor als ik het tijdens de reading plotseling koud krijg. Rustig legt Hans uit wat de bedoeling is. We starten met een meditatie die hij begeleidt en of ik het maar gewoon wil laten gebeuren.

 

Met zijn prettige stem brengt hij mij al snel naar een diepe staat van ontspanning waarbij ik alle zorgen naar de buitenkant van mijn aura mag sturen.

 

In de ruimte die ontstaat ervaar ik een prachtig licht, zo helder wit alsof het niet van deze wereld is.

 

Fijn deze ruimte om mij heen, dit is comfortabel. Ik zie golven uit de zee het strand op rollen en met een ruisend geluid zich weer terugtrekken in de zee. De zee wordt een waterval die donderend van de rotsen naar beneden valt.

 

"Probeer niet alles te begrijpen wat je ziet,"hoor ik Hans zeggen. "Probeert niet te begrijpen waarom iets gebeurt".

 

Fijn want waarom loop ik nu achter een doodskist aan met gerbera's er op?

 

Op een gegeven ogenblik vraagt Hans mij weer contact te maken met de aarde, met de bank waarop ik zit en het hier en nu.

 

Terug op de bank legt Hans mij met behulp van een white board uit dat hij een symbool zag uit de muziek. Ter illustratie tekent hij een G sleutel. Hij ziet dat de G sleutel in beweging is op mijn levenspad. Ik hoef er alleen maar achteraan te gaan om te groeien, want die sleutel ben ik.

 

Grappig dat mijn vader vanwege de sierlijkheid, deze sleutel ooit tekende in mijn poëziealbum. En als jong meisje droeg ik de G sleutel in een zilveren uitvoering om mijn nek.

 

Ik mag nog even mijn ogen dicht doen om bij mijzelf naar binnen te gaan, begeleid door de stem van Hans.

 

Dan kies ik, op verzoek van Hans, een kristal uit de schaal op de tafel die mij het meeste aanspreekt. Hans laat mij een kaart trekken Hij vraagt mij wat het symbool op de kaart voor mij betekent terwijl ik het kristal vasthoud. De steen voelt koud aan in mijn handen. Ik heb het koud. Ik denk dat dit het ogenblik is dat het dekentje naast mij welkom is.

 

"Ik zie een vrouwengezicht naast je"zegt Hans. " misschien ben je het zelf, misschien is het een familielid".

 

Ik zie Hans zijn gezicht veranderen. Hij luistert, naar iets buiten deze ruimte, buiten deze dimensie.

 

"Ik hoor dat ik iets tegen je moet zeggen", zegt hij. "Pien je bent een topwijf!"

 

Ik kijk Hans aan, hoor ik dat nu echt goed? Zegt hij Pien tegen mij? De naam die slechts gebruikt wordt door een paar familieleden. De naam die mijn vorig jaar overleden zus mij gaf.

 

Hoewel Hans op de hoogte is van het overlijden van mij zus, kan hij niet weten van deze bijnaam. Ik weet zeker dat ik deze nooit genoemd heb.

 

Hans beschrijft een twee kamer woning. Ik ben weer terug in de Jordaan, waar ik logeerde als kind bij mijn veel oudere zus.

 

"Een pittige tante,"gaat Hans verder, "Ik zie rijen met boeken, boekenkasten die ze lachend omver gooit, omdat ze de kennis niet meer nodig heeft, waar ze nu is".

 

Ik denk aan de huizen die mijn zus bewoonde. In de woonkamer altijd prominent een boekenkast aanwezig. Mijn belezen zus, oud lerares Franse taal. Met boekenkasten waarin de verlichtingsfilosofen niet ontbraken.

 

Eigenlijk moet ik vreselijk hard lachen om het beeld dat Hans schetst. In leven was mijn zus wars van spiritualiteit en aanverwante zaken. "Dood is dood", riep ze altijd.

 

Koud heb ik het nu niet meer. De kristal in mijn handen brandt.

 

In de auto op weg naar huis lach ik nog steeds. Ik ben blij. De beschrijving van, en vooral het noemen van de naam Pien hoort zo onmiskenbaar bij mijn zus Janneke. Ik ben blij dat ze besloten heeft via Hans contact met mij te maken. Ondanks haar aardse vooroordelen, die ze waar ze nu is, kennelijk ook niet meer nodig heeft.

 

Copyright @ 2016 Gouden Aarde. Alle rechten voorbehouden.