Wie zijn wij

Hans Gabriël

"Een elk van ons is een unieke weergave vanuit dezelfde bron"

In mijn reguliere werkzaamheden heb ik het geluk gehad om steeds een dienende en adviserende rol te mogen vervullen, zoals in de verpleging en als indicatie adviseur voor diverse instellingen en gemeenten op het gebied van zorg, begeleiding en opvang. In de loop van mijn loopbaan heb ik een brede ervaring opgebouwd op het gebied van coaching en begeleiding, zowel in de reguliere zorg en als natuurgeneeskundig therapeut.

Als mens hier op aarde ben ik, net zoals ieder mens, aan het leren. Soms met vallen en opstaan. Elke keer door de ervaringen weer wijzer geworden. Ik heb sinds 1996 diverse en gerichte opleidingen en trainingen gevolgd bij gerenommeerde instituten om mijzelf verder te ontwikkelen op het gebied van complementaire geneeskunde en zoals:

  • Natuurgeneeskundig therapeut en ik werk met:
  • Bach bloesem therapie
  • Spagyriek
  • Aroma therapie in combinatie met de Raindrop methode
  • Aura en chakra therapie en reader
  • Kristal Meester Opleiding
  • Engelen Leraar

 

Op een creatieve en toepasbare manier cliënten en cursisten begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkelingsstukken is mijn manier van werken. Bewust worden dat het lichaam, emoties en geest samenwerken. Dat deze er zijn als gereedschappen om in balans om te komen, zodat jij weer kan gaan stromen in alle mogelijkheden. Juist door samenwerken wil ik met jou een zo goed mogelijk resultaat behalen.

 

Edwin Pakal-Shanb'r

"Kom dichter bij je hart!"

Als één van de oprichters van de Gouden Aarde ben ik zeer betrokken bij mensen die steeds dichter bij en meer vanuit hun hart willen leven. Dat is de reden geweest dat wij de Gouden Aarde hebben opgericht: om mensen te ondersteunen bij het vinden van hun eigen authentieke ik.

Om de dingen te doen die ik mag doen heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Ik heb diverse healingtechnieken, mediumtrainingen, aura- en chakra workshops en coachingsopleidingen gevolgd. Zo ben ik ook Reiki Master, zowel volgens de Westerse variant alsook de originele Japanse variant. Al het geleerde bundel ik samen om te kijken hoe ik mensen het beste kan begeleiden in consulten of tijdens groepsactiviteiten met als doel ze door hun processen heen te begeleiden en te leren keuzes vanuit het hart te maken. Direct en to-the-point, maar altijd vanuit de intentie van het Hart!

Copyright @ 2016 Gouden Aarde. Alle rechten voorbehouden.