Referenties

 

Wil je ook een referentie sturen? Mail naar info@goudenaarde.nl of vul het contact formulier in.

Wendy:

tijdens de beeldende coachingen kwam ik er achter hoe fijn het ook kan zijn om even niets te hoeven zeggen maar op mijn eigen manier vorm te geven aan de processen waar ik in zit. De nabespreking en de coachende begeleiding heb ik als prettig en praktisch ervaren.

 

Marijke:

De coachings sessies laten een blijvende indruk achter en gaven mij de handvatten om mijzelf bij te sturen waar nodig en dat het ook oke is waar ik nu ben. Minder oordelen heb ik echt meegnomen vanuit deze sessies.

 

Ans:

Al naar 5 minuten voelde ik mij thuis en geacepteerd zoals ik ben. Dit is voor mij heel bijzonder omdat daar juist mijn coachingsvraag ligt. Het coachingsmodel is heel begrijpelijk en laat je inzichtelijk zien daar waar op dit moment de pijn punten zitten. Je kunt direct ook zelf aan slag met deze kennis en gaan oefenen dit toe te passen.

 

Freek:

Kan niet anders schrijven dan heldere en duidelijke coachingsessies.

 

Maartje uit Haarlem:

Bijzonder dat uit de beeldende coach sessie zo mijn sterke en zwakke punten na voren kwamen. De sessie gaf mij inzicht hoe ik dingen doe en wat ik daarin kan herkennen en zo nodig zelf kan bijsturen.

 

Syl:

Ik heb de coaching als ontspannen en integer ervaren. Er was ruimte voor mij en mijn verhaal. Fijn dat na het eerste coachingsessie ik al gelijk aan de slag kon in mijn eigen leven met de handvatten die aangerijkt werden tijdens de coaching.

 

K uit Almere:

Wat een fijne coaching. Heel puur en ontspannen kwamen snel tot de kern van mijn coachingsvraag.

 

Erik:

Een Bach mogen ontvangen een paar weken geleden. Er is van alles in beweging gekomen in mijn lichaam en de spanning is een stuk minder geworden.

 

Mw Witte:

Tijdens de coaching kwamen zaken naar boven waar ik zelf nog niet bij had stilgestaan! Bijzonder prettig om te horen dat ik daar goed en positief mee bezig was. Ik ga zeker nog een keer langs voor een consult.

 

Fam Drents:

We kwamen voor onze kleine meid langs voor een Bach. Hans was vriendelijk en onze kleine voelde zich direct op haar gemak. Hans gaf aan contact te maken met onze kleine meid en na ongeveer 5 minuten vertelde hans wat er gaande was. Dit klopte volledig in hoe wij onze kleine ervaren in haar gedrag. Na het nemen van de Bach druppels die we mee kregen was er gelijk een duidelijk verschil merkbaar en kunnen het nu zelf verder oppakken. Als het weer nodig mocht zijn komen we zeker weer langs.

Contact details

Gouden Aarde

Sportlaan 41, 1333 TA, Almere

info@goudenaarde.nl

06 - 42173664

Routebeschrijving

© Copyright Gouden Aarde. Alle rechten voorbehouden.