Coaching

Coaching

Volg je passie en leef vanuit je hart. Laat oude patronen los en sta in je kracht. Combineer je aangeboren talenten met het dagelijks leven. Met een coachingsgesprek helpen we je hier bij!

 

Ontdekkingsreis

Wil je door je processen heen stappen? Heb je een burnout? Heb je vragen over je loopbaan? Zou je een carrièreswitch willen maken? Relatieproblemen? Levensvragen? Jezelf beter willen leren kennen? Onzeker? Vragen over ouderschap?

Er zijn een veelvoud aan vragen te bedenken die onze gedachten flink bezig kunnen houden. Gedachten die je niet even 1-2-3 stil kunt krijgen en die maar blijven malen in je hoofd, of sterker: die je onrustig maken of misschien zelfs ongelukkig en/of ziek. Onze coaches ondersteunen je graag om een heldere blik te krijgen op je vragen, om samen toe te werken naar een oplossing en om deze oplossing ook daadwerkelijk om te zetten in daden.

Onze coaches laten zien hoe jouw denken en gevoelens met elkaar samenwerken. Hoe zij omgezet kunnen worden van 'last' naar kracht. Daarbij werken wij vanuit de kracht van positiviteit, waarbij er uiteraard veel ruimte is om je ervaringen, gedachtes en gevoelens te delen. Dat is tenslotte het vertrekpunt van jouw ontdekkingsreis. Maar kracht krijg je door te ervaren wat positieve gedachten, gevoelens en ervaringen met je doen. Deze kracht kun je aanwenden om het antwoord op jouw vraag te formuleren. Wij hebben naast levenservaring, ook veel ervaring met coachingstrajecten om mensen meer in hun kracht te zetten. Hiervoor maken wij gebruik van een specifieke aanpak, die als maatwerk op jouw situatie wordt toegepast.

Heb je een vraag of situatie waar je op professionele wijze bij geholpen wilt worden door een coach? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek!

Copyright @ 2016 Gouden Aarde. Alle rechten voorbehouden.