Engelen coaching

Engelen Coaching

Het leven bestaat uit oorzaak en gevolg. Wanneer wij de wekker om zeven uur zetten, is het gevolg dat we dan wakker worden en ons bed uitstappen. Wanneer we te laat naar bed zijn gegaan is het gevolg dat we of de wekker niet horen of op de snooze knop drukken.

Zo zit het ook met problemen die wij ervaren in ons leven. Ben jij bijvoorbeeld niet goed geaard, of mis je zelfvertrouwen? Heb je overgewicht of weet je niet wat je plek is in dit leven? Deze gevolgen hebben ook een oorzaak. Soms kort geleden, echter vaak ook lang geleden. Zo lang geleden dat we niet meer weten waar de oorzaak ligt. Dit wordt ook wel een SEG genoemd, Significante Emotionele Gebeurtenis. Er zijn verschillende coach technieken om er achter te komen waar de oorzaak van het probleem is ontstaan. Dit wordt dan het 'laagjes pellen van een ui' genoemd.

Wat nu als er iets is wat jou kan helpen om sneller naar de kern te komen. Wat nu als er iemand is die jou meteen naar de kern kan leiden omdat die iemand bij jou was op het moment dat de oorzaak is ontstaan?

 

Spirituele Coaching

Door spirituele coaching kan jij je onbewuste motivaties en overtuigingen herkennen en je uitdagingen op mentaal, emotioneel, lichamelijk en spiritueel gebied aangaan. Bewust worden is niet altijd leuk, maar altijd verhelderend en bevrijdend!

 

Combinatie

Daarom combineer ik Engelen met Coaching. Je Beschermengelen zijn al je hele leven bij je en weten dus ook wat de bron is van het gevolg. Daar aangekomen gebruiken ze hele aardse technieken zoals: familieopstellingen, tijdlijnen en visualisaties om weer helemaal in dat moment te komen en om daar verandering aan te brengen. Om juist op dat moment waar jij dit het meest nodig had, wel te krijgen wat je nodig had. En omdat tijd lineair is, zal je dat dan ook ervaren in je huidige leven.

 

Afspraak

Maak een afspraak voor Engelencoaching via info@goudenaarde.nl.

 

Hans Gabriël

Copyright @ 2016 Gouden Aarde. Alle rechten voorbehouden.