Spagyriek

Natuurgeneeswijze

In balans

Het verkrijgen en het behouden van een gezonde balans tussen lichaam en geest is de sleutel tot een gelukkig en evenwichtig leven. De geest vertalen wij als datgene wat in de regel niet zo makkelijk met het blote oog waargenomen kan worden, maar wat wel bij jou hoort: de aura en de chakras. De aura, chakras en het fysieke lichaam werken nauw met elkaar samen. Wij hanteren het uitgangspunt dat de aura via het lichaam signalen afgeeft om jou te helpen bij het inzichelijk maken van levenslessen, het oplossen van patronen of het dichter bij jezelf terecht komen. Signalen kunnen zich op verschillende manieren laten zien, bijvoorbeeld als emoties, stress, burnout, verkoudheid, migraine, rugklachten en tal van andere lichaamlijke ongemakken en ziekten. Deze signalen geven je echter de kans om anders naar ervaringen en situaties te kijken. Om de genezing van de oorzaken van deze ziekten te ondersteunen, biedt Gouden Aarde healing, reading en de onderstaande natuurgeneeswijze aan:

Spagyriek

Spagyriek zijn essences en die vormen een brug tussen de traditionele kruidenkunde, aromatherapie, homeopathie en bloesemtherapie. De Spagyriek gaat er van uit dat ieder mens kan helen met behulp van wat er aan kruiden te vinden is in de natuur. Uiteindelijk maken we allemaal deel uit van die natuur, kijk alleen al naar de voeding die je dagelijks eet, wat zeker ook een stukje natuur is. Spagyriek - essences worden gemaakt volgens de oude alchemistische methode waardoor er niks verloren gaat van de kruiden en planten. Deze worden gebruikt en bereid volgens de 3 fases, namelijk: de gisting, de distillatie en de verassing van de plant. Hierdoor verkijg je de totaliteit van de plant bij het uiteindelijke essence. Daar waar de gewone traditionele westerse geneeskunde uitgaat van de lichamelijke klacht, gaat de spagyriek verder in het totaal beeld van de mens. Zo heeft iedereen zijn eigen uniek plaatje, blauwdruk, waarmee diegene hier is geboren op onze prachtige Aarde. Spagyriek - essences sluiten hier prachtig op aan en ondersteunen de bewustwordingsprocessen bij het helen van ziekten.

Spagyriek is inzetbaar bij alle veelvoorkomende klachten zoals:

Keel, neus en oor, Hoofd, Spijsverteringsstelsel, Hart en bloedsomloop, Gewrichten en spieren, Hormoonstelsel.

Spagyriek kan ook heel mooi ingezet worden bij kinderen van deze tijd, zoals bij hoog gevoeligheid. Daar kan een ondersteuning van een essence net dat steuntje in de rug geven wat nodig is om hier te mogen zijn. Er niet bij horen, gepest worden, te veel opnemen van anderen, ADHD klachten, slapeloosheid en angsten zijn ook klachten die daar bij horen die op deze manier verzacht kunnen worden.

 

Overigens, Spagyriek is geen vervanger van de reguliere gezondheidszorg. Maar in de juiste samenwerking tussen reguliere geneeskunde en Spagyriek worden de mooiste en snelste geneesprocessen bereikt!

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, heb je een specifieke vraag of een verzoek? Neem dan gerust contact met ons op!

Copyright @ 2016 Gouden Aarde. Alle rechten voorbehouden.