Bach Bloesem

 

Het leven is geen rechte en vlakke weg, ieder mens krijgt te maken met bochten en hobbels. Je gemoedstoestand kent ook hoogten en diepten. Blij en ontspannen kan in korte tijd omslaan naar neerslachtig, moedeloos of een gevoel van innerlijke onrust. De belangrijkste oorzaak van ziekte ligt in ‘hoe we omgaan met onszelf, met anderen, met de omstandigheden van het leven’.

Art by Hans Stomphorst

Bach

in de praktijk

Bach heeft 7 groepen ontwikkeld met in totaal 38 remedies

 

  • Angst
  • Onzekerheid
  • Onvoldoende interesse in huidige omstandigheden
  • Eenzaamheid
  • Overgevoeligheid voor invloeden en ideeën
  • Moedeloosheid of wanhoop
  • Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen

Behandel de oorzaak, niet het gevolg

Het eerste consult of intake duurt één tot anderhalf uur. Het is een verkennend gesprek waarbij je uitgebreid advies en uitleg over de werking van de Bach Bloesems Remedies krijgt. Na afloop van het consult krijgt je je gebruikersflesje met de meest passende bloesemremedies mee.

 

Met de vervolggesprekken bied ik je ondersteuning in de processen die je doormaakt. We kijken naar de veranderingen die plaatsvinden en hoe de bloesemremedies je hierin verder kunnen helpen. De vervolgconsulten zijn één keer in de drie tot vier weken.

 

Overigens, de Bach Bloesem therapie is geen vervanger van de reguliere gezondheidszorg.

Bach bloesemtherapie maakt gebruik van 38 verschillende tincturen, die ons helpen onze emoties in balans en evenwicht te brengen en houden, ons één te voelen met wie we zijn. De bloesemremedies helpen je om te gaan met de gevoelens die je in het dagelijks leven uit balans kunnen brengen. Ze ondersteunen en helpen de geestelijke rust te herstellen zodat je de gelegenheid krijgt om je eigen kracht en balans te herstellen door middel van het eigen natuurlijke genezingsproces.

 

Bij Bach bloesem begeleiding ligt de nadruk op het hervinden van je persoonlijke balans en authentieke zelf. Gezamenlijk brengen we in beeld wat er in je leven speelt en waar je aan wilt werken. Met welke gevoelens gaat dit gepaard? Wat zou kunnen helpen om je emoties en stemmingen in balans te brengen zodat je weer lekker in je vel komt te zitten? Welke bloesems kunnen hierbij ondersteunend werken?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, heb je een specifieke vraag of een verzoek? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact details

Gouden Aarde

Sportlaan 41, 1333 TA, Almere

info@goudenaarde.nl

06 - 42173664

Routebeschrijving

© Copyright Gouden Aarde. Alle rechten voorbehouden.