Beeldend Coaching

© Copyright Gouden Aarde. Alle rechten voorbehouden.

 

 

Niet het artistieke zijn, maar het authentiek zijn staat voorop

Beeldend coachen

Soms leidt meer praten niet tot meer oplossingen.

 

Het werken met beelden (bestaande of zelf gemaakte) helpt om doelen helder te krijgen, keuzes te maken en zicht te krijgen op valkuilen en kwaliteiten.

 

Het kan veel praten overbodig maken, we komen sneller tot de kern.

 

Creatieve werkvormen maken het coach gesprek speelser, verrassender en minder tot een ‘hoofd-zaak’

 

Neem eens kijkje op de atelier pagina

 

 

Art by Hans Stomphorst

Beeldend coachen

 

Wat is beeldend coachen?

 

De beeldend coach helpt kinderen, jongeren, volwassen door teken- en schilderopdrachten.

 

Het is een veilige manier om gevoelens te ventileren. In de tekening kan alles. Jij bent de baas over je eigen tekening.

 

De tekening of schilderij geeft informatie over je binnenwereld. Je hebt de buitenwereld waarin je leeft. Je huis met familie, de buurt, de klas, het werk, je hobby’s, sporten enzovoorts. Er gebeurt van alles om jou als persoon heen. Dit verwerk je in jezelf, in je hoofd, in je hart. Dat is je binnenwereld.

 

Waarom tekenen en schilderen? Een ieder is uniek en maakt het op zijn eigen manier . Als er bijvoorbeeld de opdracht wordt gegeven 'Teken een huis' dan doet ieder dat op zijn/haar unieke wijze.

 

Geen tekening of schilderij zal het hetzelfde zijn. Want een ieder tekent hoe hij of zij zich op dat moment voelt. En bij iedereen is de binnenwereld anders. Dat komt op papier of doek zodat we het samen kunnen onderzoeken en duiden om tot de kern te komen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, heb je een specifieke vraag of een verzoek? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact details

Gouden Aarde

Sportlaan 41, 1333 TA, Almere

info@goudenaarde.nl

06 - 42173664

Routebeschrijving