Coaching

 

 

Volg je passie en leef vanuit je hart. Laat oude patronen los en sta in je kracht.

Combineer je aangeboren talenten met het dagelijks leven.

Met een coachingstraject help ik jou daarbij!

Coaching

Coaching - Met beide benen op de grond. Coaching is niet nieuw, het bestaat al sinds jaar en dag. Dat komt omdat coaching ook daadwerkelijk iets te bieden heeft. Wanneer neem je als mens de tijd om eens echt over jezelf na te denken en met jezelf aan de gang te gaan? Om af te rekenen met die zaken die je veel energie kosten en juist je te richten op de energiegevers?

 

 

Art by Hans Stomphorst

Vijfde Stap coaching

Coaching betekent werken aan jezelf om in je eigen kracht te gaan staan. Hiervoor hebben wij een succesvol en zeer werkbaar coachingsmodel ontwikkeld dat inzichten geeft in de ogenschijnlijke tegenwerking tussen het hoofd (ego) en het gevoel (intuïtie). Met concrete en directe handvatten kun je afrekenen met deze tegenwerking en word je in staat gesteld om je hoofd en je gevoel met elkaar te laten samenwerken. Zo kom je steeds dichter bij jezelf terecht en kun je van je kwetsbaarheid je grootste kracht maken.

 

Een coachingstraject hoeft hiermee ook geen lang traject te zijn. Binnen 5 gesprekken zien de mensen in je omgeving al daadwerkelijke verandering!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, heb je een specifieke vraag of een verzoek? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact details

Gouden Aarde

Sportlaan 41, 1333 TA, Almere

info@goudenaarde.nl

06 - 42173664

Routebeschrijving

© Copyright Gouden Aarde. Alle rechten voorbehouden.